Cuisonne pop-up zaterdag 10 maart 2018 in Utrecht

Exclusief eten op een bijzondere locatie

Net als vorig jaar gaat Cuisonne u weer een onvergetelijke avond bezorgen. De locatie is wederom speciaal: de Fundatie van Renswoude, gesticht in 1754. Het voormalige weeshuis is gesitueerd aan de Agnietenstraat in Utrecht. Het gebouw is één van de hoogtepunten van de rococo in Nederland. Tegenwoordig is het een Rijksmonument.

De avond staat in het teken van ongedwongen genieten. Een diner in een speciale entourage zoals je niet eerder hebt meegemaakt.

Culinair genieten: het menu

Wie al eerder kennis heeft gemaakt met de gerechten van Cuisonne weet dat Olaf Bouman en zijn team je continue zal verrassen met de lekkerste gerechten. Smaakvolle combinaties, waarvan je niet had gedacht dat ze er waren en je zo zouden bevallen.

 

Wat te denken van:

 

Entree

Welkomstdrankje

Cava met droog-ice + croustade hapje

Amuse

Zalm in Kataifi deeg

Voorgerecht

Cannelloni van gamba en tonijn
wijnsuggestie: Zenato Lugana (Lugana)

Tussengerecht

Gekonfijte eend en kwartelpootje op Flammkuchendeeg
wijnsuggestie: Chateau laval Rood AOC Costieres de Nimes (65% grenachenoir, 25% syrah en 10% mourvedre)

Hoofdgerecht

USA flank, gepofte knolselderij truffelcrème, spinazie springrol en jus van Madeira
wijnsuggestie: San Marzano Grand Trio Puglia (primitivo, Malvaria Nera en Negroamaro)

Dessert

Sneeuwman (vanille-ijs, witte chocolade, speculaas)
wijnsuggestie: Gallien de Chateau Dudon AOC Sauternes (100% sémillon)

Koffie/thee met diverse friandises

 

Programma en locatie

Het programma voor zaterdag 10 maart a.s. ziet er als volgt uit.

18:00 uur - ontvangst van alle gasten
18:30 uur - aan tafel
22:30 uur - einde diner

De avond zal gehouden worden in De Fundatie van Renswoude, Agnietenstraat 5, 3512 XA Utrecht

Kosten en reserveren

Cuisonne maakt genieten betaalbaar. Voor slechts € 66,25 p.p. (excl. drankjes) beleef je een topavond.

Een aanvullend wijnarrangement kost € 20 p.p.

Reserveer snel, de laatste kaarten zijn verkrijgbaar bij Olaf Bouman via olaf.bouman@cuisonne.nl / 06-53529 557 of het contactformulier op de site.

We zien je graag op zaterdag 10 maart a.s.