Zomertip: dineren in het bos... Cuisonne into the Woods!

Heb jij ooit gedacht om midden in een bos te genieten van een luxe diner? Zorg dat je deze unieke kans pakt.

Aansluitend op het succes van vorig jaar, neemt Cuisonne je ook aankomende zomer (elke zaterdag in juni en juli) mee naar het Zeister Bos voor het lekkerste en leukste diner van het jaar..

Bekijk de laatste zonnestralen door de bomen, terwijl je samen met familie of je beste vrienden en vriendinnen geniet van een uitmuntend 6-gangen diner in het bos.

Cuisonne menu's

Een diner aan huis, uit eten in uw eigen omgeving. Niet zomaar een diner, maar een exclusief menu dat niet alledaags is.

Er staat een voorbeeldmenu op de site, maar in alle gevallen stellen we een menu samen op basis van uw wensen,

Naast dit thuismenu kan Cuisonne ook een Walking Dinner, een High Tea aan huis of een BBQ aan huis verzorgen. Op het einde van het jaar hebben we tevens een Kerstdiner aan huis op het menu staan.

 

U hoeft nergens meer aan te denken en niets te doen. Geniet samen met uw vrienden en gasten van een onvergetelijke avond.

Cuisonne neemt al het servies mee, dekt de tafel in uw huis en zorgt voor dagverse ingrediënten. De gerechten worden vervolgens bereid in uw keuken en aantafel uitgeserveerd. De vaat gaat mee, u kunt heerlijk genieten van een exclusief diner met vrienden of bekenden. Ook het drinken wordt voor u verzorgd. U kunt bij Cuisonne bijvoorbeeld een wijnarrangement laten samenstellen, bijpassend bij uw smaak en de gerechten.

Waar komt thuiskok Olaf van Cuisonne

Olaf komt met Cuisonne voornamelijk in de Randstad. De thuisbasis is de regio Utrecht - Amersfoort, waar Cuisonne bij vele adressen al de vaste kok aan huis is. We hebben zo'n beetje in alle plaatsen in die omgeving wel mooie diners verzorgd. Van Baarn to Bussum, van Zeist tot Soest en van Woerden tot Woudenberg.

Ik wil ook een diner aan huis!

Bel snel met thuiskok Olaf Bouman (06-53529557) om de mogelijkheden te bespreken of stel uw vraag per email.

Als er meerdere boekingen zijn op een avond, kan het voorkomen dat Olaf zelf niet aanwezig is. Alle gerechten zijn echter wel door Olaf voorbereid. Per locatie zorgt een collega kok van Cuisonne voor de laatste bereidingen en het serveren van uw gerechten.

Mocht u thuis onvoldoende plek hebben, of wilt u graag iets anders? Cuisonne kookt nu ook exclusieve diners op exclusieve locaties. Kijk snel naar de mogelijkheden.