Exclusief diner op exclusieve locatie

Een onvergetelijke avond...


Naast een exclusief diner aan huis, heeft Cuisonne afspraken gemaakt met een aantal bijzondere locaties waar gekookt kan worden. Ideaal als u thuis geen grote groep kunt ontvangen.

Fundatie van Renswoude

De centraal in Utrecht gelegen Fundatie van Renswoude is gesticht in 1754 met als doel om schrandere weesjongens een goede opleiding te geven. Tegenwoordig verleent de Fundatie studiebeurzen aan studenten die in Utrecht woonachtig of studerend zijn op voorspraak van de betreffende onderwijsinstellingen.

Het fundatiegebouw aan de Agnietenstraat 5 in Utrecht is oorspronkelijk gebouwd als internaat voor de weesjongens. Het gebouw is één van de hoogtepunten van de rococo in Nederland. Tegenwoordig is het een Rijksmonument.

In een van de stijlzalen in het gebouw gaat Cuisonne hier uw exclusieve diner verzorgen. 

Bekijk de Fundatie van Renswoude website.

Land van Belofte

Landgoed het Land van Belofte ligt in Moerkapelle. Midden in het Groene Hart van de Randstad, centraal tussen Rotterdam, Gouda en Den Haag en grenzend aan de golfbaan Bentwoud.

Te midden van dit verstedelijkte gebied, vindt u een onverwachte oase van groen en rust. Zodra u de dijk opdraait, waant u zich in een andere wereld.

Cuisonne kan uw exclusieve diner hier verzorgen in de verschillende kamers (Tuinkamer - Dinerkamer - Blauwe kamer - Herenkamer) van het gebouw.

Bekijk de Land van Belofte website.

Samenstelling van het menu

We gaan vooraf samen kijken wat uw wensen en mogelijkheden zijn. Cuisonne maakt vervolgens een voorstel dat daarop aansluit. Als er 1 of meer personen in uw gezelschap een voedselallergie (gluten, lactose ...) hebben, houden we daar natuurlijk rekening mee. Zorg dat u dit vooraf in kaart hebt gebracht.

Naast het eten zijn er bijpassende wijnen beschikbaar.

Meer informatie en reserveringen

Voor meer informatie en reserveringsaanvragen belt u met Olaf Bouman van Cuisonne op 06-53529557. U kunt ook online informatie aanvragen.

Heerlijk eten in een bijzondere omgeving