Exclusief diner op exclusieve locatie

Een onvergetelijke avond...


Naast een exclusief diner aan huis, heeft Cuisonne afspraken gemaakt met een aantal bijzondere locaties waar gekookt kan worden. Ideaal als u thuis geen grote groep kunt ontvangen.

Fundatie van Renswoude

De Fundatie van Renswoude is een indrukwekkend monumentaal gebouw in het museumkwartier in het centrum van Utrecht. Het fundatiegebouw aan de Agnietenstraat is in 1761 gerealiseerd en werd oorspronkelijk gebouwd als internaat voor weesjongens. Het pand is een van de hoogtepunten van de rococo in Nederland. Tegenwoordig is het een rijksmonument en vormen de 18e-eeuwse zalen een stijlvolle achtergrond voor onder meer besloten diners, recepties en borrels, vergaderingen en cursussen. De Regentenzaal biedt tevens een mooi decor voor een huwelijksvoltrekking en er is een binnentuin met terras. Door verschillende zalen te combineren of bijvoorbeeld het gehele pand te huren kunt u bij de Fundatie terecht met groepen tot 150 personen.

De Fundatie biedt een breed scala aan mogelijkheden om zakelijke of feestelijke bijeenkomsten tot een succes te maken. Sfeer en uitstraling verschillen per zaal, van stijlvol rococo in de Regentenzaal tot ongedwongen en informeel in de Historische Keuken.

Bekijk de Fundatie van Renswoude website.

Land van Belofte

Landgoed het Land van Belofte ligt in Moerkapelle. Midden in het Groene Hart van de Randstad, centraal tussen Rotterdam, Gouda en Den Haag en grenzend aan de golfbaan Bentwoud.

Te midden van dit verstedelijkte gebied, vindt u een onverwachte oase van groen en rust. Zodra u de dijk opdraait, waant u zich in een andere wereld.

Cuisonne kan uw exclusieve diner hier verzorgen in de verschillende kamers (Tuinkamer - Dinerkamer - Blauwe kamer - Herenkamer) van het gebouw.

Bekijk de Land van Belofte website.

Gasthuis Leeuwenbergh

Dineren in een rijksmonument doet u niet iedere dag. Het karakteristieke Gasthuis Leeuwenbergh ligt aan de Singel, in het historische centrum van Utrecht op een steenworp afstand van de Domtoren.

Uw exclusieve diner kan worden geserveerd in de verschillende ruimtes van het monument. Tevens beschikt Gasthuis Leeuwenbergh over een fraaie besloten stadstuin.

Bekijk de Gasthuis Leeuwenbergh website.

Samenstelling van het menu

We gaan vooraf samen kijken wat uw wensen en mogelijkheden zijn. Cuisonne maakt vervolgens een voorstel dat daarop aansluit. Als er 1 of meer personen in uw gezelschap een voedselallergie (gluten, lactose ...) hebben, houden we daar natuurlijk rekening mee. Zorg dat u dit vooraf in kaart hebt gebracht.

Naast het eten zijn er bijpassende wijnen beschikbaar.

Meer informatie en reserveringen

Voor meer informatie en reserveringsaanvragen belt u met Olaf Bouman van Cuisonne op 06-53529557. U kunt ook online informatie aanvragen.

Heerlijk eten in een bijzondere omgeving