Over Cuisonne

de meest exclusieve thuiskok van de Randstad


Wie een thuiskok in Utrecht en omgeving zoekt, weet ondertussen wel dat Thuiskok Olaf Bouman van Cuisonne een uitstekende keuze is. De uitvalsbasis is de omgeving van Utrecht. Liefhebbers in de regio die begrensd wordt door pakweg Amersfoort, Huizen, Naarden, Blaricum, Zeist, Soest, Culemborg, Vianen, Loosdrecht en Montfoort zitten op de eerste rang. Cuisonne is er snel en zorgt voor een onvergetelijke avond waarover je nog lang zult napraten. Maar Cuisonne gaat verder. Als je op zoek bent naar een goede Chef om voor je te koken in bijvoorbeeld Amsterdam of Alkmaar, dan komt Olaf ook graag jouw kant op. Eigenlijk kunnen we stellen dat Cuisonne de meest exclusieve thuiskok van de Randstad is. Vraag naar de mogelijkheden, bel gerust.

Een nieuw avontuur: koken bij de mensen thuis

In 2008 was het nog onbekend, een kok inhuren om thuis voor jou en je gasten te komen komen. Een kok aan huis was net bekend en slechts een handjevol koks waagde zich aan een nieuw avontuur: koken aan huis.

Cuisonne is er vanaf de start bij geweest en heeft alle ontwikkelingen gevolgd. In een tijd dat onderscheidend vermogen belangrijk is, weet Olaf zijn gasten iedere keer weer culinair te verrassen.

Kok aan huis Olaf Bouman combineert verschillende kookstijlen en weet indrukwekkende creaties te koppelen aan verfijnde smaken. Een combinatie van moleculair koken, de franse keuken en diverse internationale invloeden zorgen voor een unieke eigen identiteit.

Van 15 tot 180 personen

Voor groepen vanaf 8 personen kan een diner aan huis worden verzorgd. Of wat dacht je van een High Tea of een Barbecue aan huis? Maar ook een exclusieve Catering aan huis of op uw bedrijf of een specifieke unieke locatie, is in goede handen bij Cuisonne. Grote groep van meer dan 100 personen? We hebben er ervaring mee.

Je moet het hebben meegemaakt om erover mee te praten!