Chef Kok Utrecht

De allereerste chef kok uit Utrecht


Een echte chef kok inhuren bij u thuis. Een thuiskok die voor u en uw gasten een heerlijk 5-gangen diner maakt en u een onvergetelijke avond bezorgd. En dat ook nog eens heel betaalbaar, als je kijkt wat je daar allemaal voor krijgt.

Cuisonne uit Utrecht is de eerste thuiskok geweest en heeft sindsdien al vele honderden avonden op geweldige locaties mogen koken.

De meest exclusieve menu's

Cuisonne kookt voor groepen vanaf 10 personen. Bij grote groepen kan Cuisonne bijvoorbeeld een catering op locatie verzorgen. Een walking dinner of een amuse diner voor groepen tot 300 personen. Wij zorgen dat het allemaal voor elkaar komt.

De diner aan huis van chefkok Olaf bevat doorgaans 5 gangen met koffie/thee. We kunnen tevens alles naar uw wensen aanpassen en houden rekening met voedselallergie (gluten, lactose ...). Bovendien kunnen er vegetarische gerechten worden samengesteld. Bespreek uw wensen.

Als u in Utrecht (of een ander plaats uiteraard) een chef kok inhuurt kunt u kiezen uit de menu's haute CuisonneNouveau Cuisonne en Cuisonne Surprise. Bekijk tevens de opties voor een Barbecue aan huis of een bedrijfscatering in Utrecht e.o.

Als u onvoldoende plek thuis heeft, kan Cuisonne ook op twee zeer exclusieve locaties koken voor u en uw gasten. En verder draait Cuisonne haar hand niet om voor een catering van een familiefeest, een receptie of een bedrijfscatering van groepen tot 300 personen.

Cuisonne, de meest exclusieve chef kok van de regio Utrecht

Hoewel Cuisonne in het hele land actief is, worden de thuiswedstrijden voor Olaf en zijn team gespeeld in de regio rondom Utrecht en Amsterfsoort. Geboren en getogen in de regio, is hij inmiddels vaste kok aan huis in Amsterfsoort, Utrecht, Hilversum, Baarn, Naarden, Soest, Zeist en Woudenberg. Naast de verschillende thuiskok diner aan huis menu's kan Cuisonne ook een bijpassend wijnarrangement verzorgen. Deze zijn allemaal zeer betaalbaar en bovendien in verschillende prijsklasses mogelijk. Bij iedere reserveringsaanvraag nemen we dat samen door.

Uw eigen privekok inhuren: Olaf Bouman

Wie wil dat nu niet? Een eigen privekok inhuren om de lekkerste gerechten te laten maken. Olaf wist al heel lang dat hij kok wilde worden. Via een groot aantal opleidingen en aanvullende cursussen heeft hij de nodige kennis opgedaan. Daarnaast moest er vooral gekookt worden. Olaf heeft veel in de keuken van grote restaurants kunnen meekijken, voordat hij zijn eigen bedrijf is gestart. Met Cuisonne is er een droom in vervulling gegaan. En ieder jaar weer komen er verrassende en nieuwe gerechten op het menu te staan. Een thuiskok die zich voortdurend blijft vernieuwen.

Ik wil ook een chefkok die thuis voor mij en mijn gasten kookt!

Wilt u ook kennis maken met de specialiteiten van chefkok Olaf Bouman van Cuisonne? Neem dan snel contact op met 06-53529557 of neem online contact op voor een vrijblijvende prijsopgave. We hebben een pagina met veelgestelde vragen gemaakt om de belangrijkste alvast te beantwoorden. Heeft u een andere vraag of suggestie? Neem contact met ons op.

Heeft u thuis tekort plek?

Cuisonne kookt ook op verschillende fraaie locaties