Thuiskok Amersfoort

De betaalbare exclusieve thuiskok van Amersfoort


Wie altijd al eens een bijzonder diner heeft willen meemaken, heeft nu de kans om zijn of haar gasten te verrassen met een exclusief menu thuis. Het mooie is nog dat u er helemaal niets - maar dan ook echt niets - voor hoeft te doen. Cuisonne heeft alleen uw keuken nodig, voor de rest kunt u zich bij uw gasten voegen en genieten van een onvergetelijke avond.

De diners aan huis van Cuisonne

Cuisonne kookt al voor groepen vanaf 10 personen. Dit kan doorlopen tot groepen van over de 100 personen (tot cateringopdrachten voor meer dan 300 personen). De menu's varieren, en bevatten meestal 5 gangen met koffie/thee. Bekijk snel welkemenu u het meeste aanspreekt. Bovendien kunnen we alles naar uw wensen aanpassen en houden we rekening met voedselallergie (gluten, lactose ...) en kunnen er vegetarische gerechten worden samengesteld.

Er zijn drie menus te kiezen: menu haute Cuisonne, menu Cuisonne Surprise en menu Nouveau Cuisonne. Daarnaast kan er, bij grotere groepen, gekozen worden voor en Amuse diner of een Walking Dinner. Het verschil daarbij zit hem in het aantal gerechten en de omvang ervan. Bekijk zelf snel alle opties. In de zomer kan Cuisonne tevens een BBQ aan huis op uw locatie verzorgen, een heerlijke barbecue met verschillende gerechten.

Als u onvoldoende plek thuis heeft, kan Cuisonne ook op twee zeer exclusieve locaties koken voor u en uw gasten. En verder draait Cuisonne haar hand niet om voor een catering van een familiefeest, een receptie of een bedrijfscatering van groepen tot 300 personen.

De meest exclusieve thuiskok van de regio Amersfoort

Hoewel Cuisonne in het hele land actief is, worden de thuiswedstrijden voor Olaf en zijn team gespeeld in de regio rondom Utrecht en Amersfoort. Geboren en getogen in de regio, is hij inmiddels vaste kok aan huis in Amsterfsoort, Utrecht, Hilversum, Baarn, Naarden, Soest, Zeist en Woudenberg. Naast de verschillende thuiskok diner aan huis menu's kan Cuisonne ook een bijpassend wijnarrangement verzorgen. Deze zijn allemaal zeer betaalbaar en bovendien in verschillende prijsklasses mogelijk. Bij iedere reserveringsaanvraag nemen we dat samen door.

 

Over de chef kok zelf: Olaf Bouman

Al heel vroeg was duidelijk dat Olaf Bouman, eigenaar van Cuisonne, kok wilde worden. Tijdens de middelbare school bleek steeds duidelijker welke richting er gekozen moest worden. Naast de opleidingen zelf heeft Olaf bij verschillende restaurants gewerkt. Om overal 'letterlijk' in de keuken mee te kunnen kijken en zichzelf steeds te verbeteren. Zo heeft hij o.a. bij restaurant Ron Blaauw in Oudekerk aan de Amstel en restaurant Tante-Koosje in Loenen aan de Vecht in de keuken gewerkt en daar diverse functies vervuld.

Olaf heeft de volgende opleidingen en curssussen met succes afgerond:

 • Basis koks diploma
 • Diploma handelskennis voor de horeca
 • Diploma primair restaurant kok
 • Diploma voortgezet restaurant kok
 • Basisdiploma patisserie
 • Cursus suikertrek
 • Diploma ambachtelijk ijsbereiden
 • Cursus ijsspecialiteiten
 • Cursus suikersierkunst
 • Diploma ijsspecialist
 • Cursus Chocolade en bonbons
 • Diploma SVH leermeester

Ik wil ook graag een kok aan huis!

Wilt u ook kennis maken met de specialiteiten van thuiskok Olaf Bouman van Cuisonne? Neem dan snel contact op met 06-53529557 of neem online contact op voor een vrijblijvende prijsopgave.

Heeft u thuis tekort plek?

Cuisonne kookt op verschillende fraaie locaties